Adverteren op de tuin.startpagina.nl?


naar de tuinpagina tuin.startpagina.nl

Sinds de tuin.startpagina.nl op 21 mei 1999 is de lucht ging heeft de pagina ruim 12 miljoen pageviews gehad. Bekijkt u gerust onze statistieken en overtuig u zelf van de populairiteit van de tuin.startpagina.nl! De pagina is één van de eerste dochters van Startpagina.nl, de bestbezochte website van Nederland.

U kunt uw link op de tuin.startpagina.nl sponsoren.
De kosten van een sponsorlink is € 40,- per maand. Bij sponoring van een jaar krijgt u twee maanden gratis en betaald u slechts € 400,-.

Een andere opvallendere mogelijkheid om meer bezoekers naar uw website te trekken is door een positie van de banner rechts bovenaan te huren. Deze zal aan 3 partijen worden verhuurd en loopt onder een roulatiesysteem. Dit houdt in dat minimaal 1 op de 3 bezoekers uw banner ziet.
De huur van de 1/3 banner is € 100,- per maand met een minimale afname van 6 maanden. U krijgt daarbij gratis een sponsorlink op de tuin.startpagina.nl die zal doorverwijzen naar uw website! Bij het banneradverteren voor een jaar krijgt u twee maanden gratis en betaald u slechts € 1.000,-.

Bent u geïnteresseerd om op een van de mogelijkheden in te gaan? Mail dan naar info@de-keizer.nl of bel op werkdagen van 9:00 tot 17:00 naar 010 241 76 29.

Statistieken tuin.startpagina.nl

  • Bedragen zijn exclusief BTW, u ontvangt een factuur.
  • Bij overeenkomst van meer dan 3 maanden moeten wij ons het recht kunnen voorbehouden de overeenkomst eenzijdig binnen 3 maanden te beëindige
[naar de tuin.startpagina.nl]