Adverteren op de kunst.startpagina.nl?

naar de kunstpagina kunst.startpagina.nl

De kunst.startpagina.nl is de dochter van Startpagina.nl over kunst en is sinds sinds 19 januari 2004 online.

De kunst.startpagina.nl is waarschijnlijk het bestbezochte linkoverzicht over kunst en voor vele mensen het punt waarop ze de beslissing nemen waar hun kunst te gaan kopen of huren, welke galerie of museum te gaan bezoeken, etc. Het kan daarom belangrijk zijn zo prominent mogelijk op de kunst.startpagina.nl te staan. Hiertoe is het mogelijk een positie van de banner rechts bovenaan de pagina te huren of een sponsorlink te nemen.

De banner
rechts bovenaan de pagina zal aan hooguit 3 bedrijven worden verhuurd en loopt onder een roulatiesysteem. Dit houdt in dat minimaal 1 op de 3 bezoekers uw banner ziet. De huur van een 1/3 banner is slechts € 50,- per maand met een minimum periode van 3 maanden. Bij een periode van 6 maanden krijgt u 1 maand korting en gratis een sponsorlink twv € 125,-!

Op de kunst.startpagina.nl is het ook mogelijk van uw bestaande of toekomstige link een sponsorlink te maken. Een sponsorlink is een makkelijke manier om veel extra zeer gerelateerde bezoekers te trekken en de pagerank van de kunst.startpagina.nl zal uw website een extra boost in de zoekmachines geven. Kosten hiervan zijn € 25,- per maand met een minimum periode van 3 maanden. Bij sponsoring van 6 maanden krijgt u 1 maand gratis!

Bent u geïnteresseerd om op een van de mogelijkheden in te gaan of wilt u meer informatie? Bel dan op werkdagen van 9:30 tot 17:00 met de heer De Keizer: 010 241 76 29 of mail: info@de-keizer.nl.

Bedragen zijn exclusief BTW, u ontvangt een factuur.
Bij overeenkomst van meer dan 3 maanden moeten wij ons het recht kunnen voorbehouden de overeenkomst eenzijdig binnen 3 maanden te beëindigen.

[naar de kunst.startpagina.nl]