Adverteren en sponsoren: de horloge.startpagina.nl

naar de horlogepagina horloge.startpagina.nl

De horloge.startpagina.nl bestaat sinds 2001 en is een van de populairste websites op het Nederlandstalige internet over horloges. U kunt profiteren van de zeer gericht zoekende stroom bezoekers, door de startpagina te sponsoren of er op te adverteren via een banner.

Sponsorlinks
Het is mogelijk van een link op de pagina te plaatsen via een sponsoring. Kosten van een sponsorlink zijn € 300,- per jaar.

Banner Rechtboven
Op de horloge.startpagina.nl wordt de banner rechtsbovenaan (afmeting 468x60 pixels) aan hooguit 2 bedrijven verhuurd, deze loopt onder een roulatiesysteem. Dit houdt in dat minimaal 1 op de 2 bezoekers uw banner kan zien.
De huur van deze 1/2 banner is € 100,- per maand, met een minimumperiode van 6 maanden. Bij een periode van 1 jaar krijgt u twee maanden korting. Ook krijgt u dan gratis een sponsorlink op de horloge.startpagina.nl twv € 300,-!

Banner Recht (skyskraper)
De banner rechts naast de pagina (afmeting 120x600 pixels) wordt aan hooguit 3 bedrijven verhuurd en loopt onder een roulatiesysteem. Dit houdt in dat minimaal 1 op de 3 bezoekers deze banner kan zien.
De huur van deze 1/3 banner is € 75,- per maand, met een minimumperiode van 6 maanden. Bij een periode van 1 jaar krijgt u twee maanden korting. Ook krijgt u dan gratis een sponsorlink op de horloge.startpagina.nl twv € 300,-!

Bent u geïnteresseerd om op een van de mogelijkheden in te gaan? Mail naar info@de-keizer.nl of bel op werkdagen van 9:30 tot 16:30 naar 010 241 76 29.

Bedragen zijn exclusief BTW, u ontvangt een factuur.
Bij overeenkomst van meer dan 3 maanden moeten wij ons het recht kunnen voorbehouden de overeenkomst eenzijdig binnen 3 maanden te beëindigen.

[naar de horloge.startpagina.nl]